20110919

As time goes by...

Nu har det plötsligt blivit höst och det märks sannerligen på vädret! Efter två superfina dagar fredag och lördag, blev det värsta ruskvädret under söndagen så det blev rena sjusovardagen.

Det var i alla fall en fantastisk tur att just de dagarna var soliga, fina och riktigt klara höstdagar. Då hade nämligen kommunen och fastighetsägarna sin mässa Leva&Bo i Hjo, då det var en del extra aktiviteter i sta'n. Det var också "Skördefest" under lördagen, vilket inte heller hade varit så trevligt under hällande regn.



Jag var engagerad som turistvärdinna och "inkastare" på de olika evenemangen under några timmar både lördagen och söndagen, vilket var trevligt. Jag hade också med några av mina egenproducerade kort, kalendrar och tändsticksaskar med Hjo-motiv till försäljning. Nu planerar jag att förnya beståndet med ett par nya gratulationskort, då jag skall delta på en mode- och smyckevisning hos klädbutiken Fint och Skönt här i Hjo den 29/9. Så nu blir det att sätta igång och fixa! Det hinner säkert bli klart i tid. Det är roligast att göra saker tillsammans med andra företagare, står man ensam känner man sig lite "naken och exposed", som Maria Montazami säger.


Mitt jobbsökande för övrigt står kvar på samma fläck. Fick i alla fall ett trevligt avslag nu på morgonen. "Du har en intressant profil varför vi hoppas att du vill registrera en intresseanmälan hos oss..." -vilket jag givetvis redan hade gjort, med tanke på kommande tjänster. Den s k coach jag hade genom Arbetsförmedlingen menade ju att en sådan formulering var nästan lika med att man hade fått jobbet, men i så fall skulle jag ha fått flera jobb vid det här laget, så jag räknar inte hem något förrän jag har ett påskrivet anställningsbeslut.


Jag jobbar vidare på mina 15 timmar på biblioteket (det är sagt året ut och sedan är det ingen som vet) och så har jag fått ett utökat uppdrag av tidningen Äntligen Länstidningar i Skaraborg, som det heter nu. Jag skriver artiklar både om Hjo och Tibro, och i oktober kommer jag även att ha med ett alster i Skövde "City"-utgåvan. Så småningom skulle det kunna bli mera även där. Så det är bara att fortsätta ha is i magen och bläddra, bläddra och bläddra bland platsannonserna. Någon gång blir det väl min tur...