20141221

Mörkaste dagen. Del 20/24

Idag har det inte varit ljust många minuter. Men vi utnyttjade det till att åka in till vår närmaste lilla storstad Skövde och handla lite julklappar, hälsa på mamma och äta en lite extra god lunch på Glädje. 

När vi kommit hem hade vi hand om Stella en stund eftersom föräldrarna skulle öva till kvällens julkonsert med en tillfälligt sammansatt körgrupp. Då passade vi på att göra årets julgranskarameller. Det måste man ha. 
Stella fick göra en nästan helt på egen hand. Den blev inte så fransig men chokladbiten hamnade i alla fall inuti och upp ska den i granen när den kommer in! Sedan skall hon förstås få plundria den i god ordning.

När vi var klara med dessa "prydnader" hann vi även spela en omgång av favoritspelet Bamses Honungsjakt. Det är det eller memory. Lika roligt varje gång!
Sedan bytte vi om och gick den korta promenaden till Hjo kyrka och lyssnade på den fina konserten. Det finns verkligen ett oräkneligt antal julsånger och flera olika arrangemang på varje, så de skulle räcka året om...!

Inga kommentarer: