20070105

Vad skall en stackars flicka tro?

Det nya året har börjat lika arbetslöst som det förra. Jag fortsätter oförtrutet att kolla annonser och söka allt jag hittar inom media, kultur, information, kommunikation mm.

Häromdagen hittade jag den här annonsen:

Telefonvärdinnor och novellförfattare/inläsare sökes!
NeoMedia
Vi är ett av Sveriges äldsta företag inom underhållning via telefon. Vi har flertalet olika linjer med både live-chat och förinspelade stories.
Vi söker nu:
Värdinnor till våra olika chat-linjer
Manusförfattare och inläsare av stories (korta noveller) Våra linjer är öppna dygnet runt, året runt och du kan arbeta antingen hemifrån eller från vårt mysiga kontor i Stockholm. Arbetstider bestäms efter när du kan jobba och hur ofta.
NeoMedia är ett väletablerat, innovativt och framgångsrikt företag med verksamhet inom telekombranschen. Vi är specialister på inbound telebusiness, dvs. på uppdrag ta hand om inkommande samtalstrafik både inom Sverige och internationellt.NeoMedia, 1 januari


Jag skickade en förfrågan till den "Sussie" som fanns angiven som referensperson per mail. Jag kan ju både skriva manus och läsa innantill, samt agera "värdinna" i olika sammanhang. Jag frågade lite allmänt om vilken typ av stories och teman det gällde, och undertecknade med mitt namn och "fil kand i media- och kommunikationsvetenskap".

Undrar varför jag inte har fått något svar? ;0

1 kommentar:

Hanna A sa...

Hello Eva!
Nu är jag tillbaka i bloggandet på allvar igen. Hade en lite bloggtorka på ca. 5 månader. Men nu tar jag nya tag. Välkommen!