20110625

Sommarplaner

Redan vecka 25 gick jag på semester från mitt ena jobb - timanställningen på 15 timmar/v som jag har på biblioteket. Ja, semester vet jag inte om man kan kalla det, men uppehåll i tjänsten under 4 veckor är det ju. "Semesterersättningen" är inbakad i den timlön man får, så den betalas inte ut som när man har en vanlig semestertjänst. Alltså kan jag se fram emot en betydligt mindre löneutbetalning i juli och augusti... men så'nt är livet. Jag har i alla fall tjänsten kvar, månad för månad.

Och jag har ett par uppdrag att fakturera som skall komma in under sommaren. Så jag överlever. Ska bara få det allra sista OK'et och trycka på knappen för att skicka iväg materialet, innan jag tar ett par veckors sommarledigt från företaget evalution också.

Fast riktigt ledigt blir det bara en vecka, då vi åker utomlands (bra att ha några "inneboende" som vaktar huset så man slipper ordna det, se nedan!) . Innan dess åker jag med maken M till Almedalen och passar på att fortbilda mig lite där. Får väl se lite vilka man springer på, jag har hittat en del intressanta föreläsningar och seminarier som jag tänkt gå på och sedan kan man ju mingla runt lite i allmänhet. Det är ju inte alls bara politiker där utan en hel del media- och kommunikationsfolk. Laddar med både profilkläder, evalution-visitkort och pocketblogg-bokmärken ifall, ifall. Nätverkande är ju aldrig fel.

Resten av sommaren kommer att gå till att hälsa på folk, få gäster, greja i stugan, ett par båtturer mm. Sonen med flickvän kommer att jobba här i sta'n under några veckor och bo hos oss så det blir förstås en del tid med dem samt så mycket som möjligt med barnbarnet och hennes familj. Två rejäla barnvaktspass är inbokade.

1 kommentar:

Unknown sa...

From technical climbing gear to outdoor clothing, The north face discount delivers high performance, quality and style.