20060209

Nätverk eller?

I min egenskap av "snart proffs" på det här med information har jag blivit värvad av ett politiskt parti för att ingå i deras PR-grupp inför valet i höst. Jag är absolut inte något politikerämne, men jag kanske kan hjälpa några vettiga människor att komma in på beslutande poster och påverka lite den vägen. Den här gruppen ska jobba på distriktsnivå, eventuellt samverka med något granndistrikt, så det är inte hela Sverige jag skall tapetsera. Den här gången.

I den här gruppen ingår några olika människor från olika håll i distriktet och med lite olika meriter. När vi började presentera oss för varandra och berättade vad vi hade gjort osv, så visar det sig att en av medlemmarna i gruppen mycket väl känner min handledare från praktiken i Jönköping...

Är det det här man kallar nätverk???

5 kommentarer:

kihlstrom sa...

Kul att läsa din blogg om det uppdrag du fått att hjälpa politikerna med information och marknadsföring. Det kan ju låta lite knepigt att paketera de politiska budskapen på ett bra sätt. Tvärtom. Av egen erfarenhet vet jag att jag ofta har idéer som jag vill föra fram men jag vet inte riktigt hur jag ska göra det på bästa sätt. Vi politiker behöver proffsig hjälp. Kanske till och med jag kan få ett och annat råd? Hur som helst lycka till med bloggandet och med att hjälpa politikerna i din omgivning.
Det är också roligt som riksdagsledamot få vara en del av ditt nätverk.

Hanna A sa...

Eva, vad snäll du är! JAg ska verkligen försöka ta mig samman inför flygresan. Tänkte försöka ladda mentalt idag eller kanske ännu bättre att inte försöka tänka på det. Hursomhelst så hoppas jag att jag kan hålla mig från att få panik imorron, då blir det ännu värre. Hoppas visningen går bra idag!! Vi ses på måndag! kram/Hanna

Nettan sa...

Vilken fantastisk människa du verkar vara. Jag har tidigare läst på din blogg och tycker att du är både klok och att du gör något vettigt av skoluppgiften. Mest imponerad blev jag allt när jag besökte hemsidan för ditt företag och såg dina alster. En stilla undran bara, hur hinner du allt?

Mattias Blogg sa...

Hejsan Eva, vad flitig du är som driver eget företag samtidigt som du studerar. Jag har fått mig en liten tankeställare när det gäller bloggar, först tyckte jag bloggar verkade lite "onödigt" men det är först nu jag rikigt förstått meningen med att ha en blogg. Bara genom att besöka din blogg så lär man sig massor om dig bara genom att läsa det du skriver. Det är kul att få små glimtar ur någons vardag och kanske skulle man ta och dela med sig av sin egen lilla värld.

Kul att du tar bloggandet på så stort allvar. Jag ska nog skärpa mig lite tror jag:o)

//Mattias

EvaK sa...

Ojsan så mycket reaktioner det drällde in här plötsligt! Jag bara slickar i mig allt beröm som en nöjd katt! Måste erkänna att jag tycker det är kul att skriva när jag vet att någon läser och kommer ju att fortsätta blogga även efter kursen (jag började ju faktiskt min andra blogg före...)

Jag ska avslöja en sak. Jag hinner inte allt. På en gång, alltså. Periodvis hinner jag bara skolan. Sedan gör jag något annat i ett par timmar och så vidare. Jag är en utpräglad "periodare" när det gäller icke arbetstid, sådan var min far också. Det är t ex åratal sedan jag målade akvareller. Just nu längtar jag efter att sy något riktigt snyggt. Får väl bli en examensklänning, kanske?