20210816

Att komma i tid

är viktigt, visst, det är bättre att vänta en kvart än att komma för sent till bussen till exempel.

Vår buss från Oslo till Göteborg skulle avgå 07.45, så vi siktade in oss på frukost 6.30. Till vår förvåning öppnade inte frukosten förrän kl 7 och av någon anledning som vi inte förstod kunde man just för tillfället inte få någon ”early bird”-pakke med enklare frukost heller.

Nähä, så på vår promenad i går kväll slank vi in på ett Narvesen och inhandlade en smoothie och varsin färdig ostfralla i påse.

Upp runt 06, dusch, kläder och ätande av denna enkla frukost. Vid 7 gav vi oss av mot bussterminalen - det skulle visserligen ta MAX en kvart, men med två tunga väskor och ryggsäckar… Vid 07.10 var vi på plats i alla fall.

Vi letade efter vår avgång på infotavlan men hittade den inte först. Men längre ner stod den - framflyttad till 8.30… Vid 7.15 plingade det i M’s telefon, då kom ett sms om ändrad tid.

Det hade alltså funnits gott om tid, eller i alla fall lagom tid, till att äta en god och mättande hotellfrukost, som jag ju sätter sånt värde på.

Vad trött man blir!

Sitter nu här och övar mindfulness på busstationen i Oslo, kan inte ens ta en uppfriskande morgonpromenad släpande på två välpackade  resväskor.

Inga kommentarer: