20080121

Lite avkommen

.. känner jag mig för närvarande.

Att jag har kommit av mig när det gäller att söka jobb är kanske inte så konstigt, eftersom jag i december fick nästan 100% löfte om att det skulle komma beställningar i januari. Och nu har jag fått hoppa in och vikariera som bildlärare ganska mycket under terminens första veckor - tur är väl det för min mentala hälsa! Annars skulle jag enbart gå och stirra på telefonen hela tiden.

Det verkar som om jag har kommit av mig lite när det gäller bloggandet också på det senaste. Det beror inte bara på att jag inte har så mycket nytt och roligt att kåsera om, utan också på att min internet-uppkoppling med trådlöst modem burit sig lite konstigt åt på sista tiden. Så fort man sätter på datorn och konstaterar att man kommer ut på nätet, kollar man mailen fort som en liten blå, sedan lägger den nämligen av...

Jag hade ju också tänkt att repetera en del på bildbehandlingskursen, trots att jag är färdig och har skickat in "examensuppgiften". Men hur kul är det att starta en video som sedan bara står och hackar på datorn.

Så det jag har kunnat göra framför burken har varit lite bildbehandlingsarbeten och inte så värst mycket mer. Men jag har äntligen kommit igång med att göra en fotobok med en massa familjefoton som jag inte skrivit ut sedan jag köpte min digitala systemkamera hösten 2005. Alltid något!

Idag verkar webben vara mer tillgänglig och trevlig. Jag har både kollat mailen, varit inne på facebook en sväng och skrivit ett blogginlägg. Typiskt då att jag skall jobba hela eftermiddagen!

Jag skall t o m våga mig på att försöka lägga in en bild ur min kommande fotobok! Se, det gick! Och det blev förstås en bild på alla mina barn (de åker rutchbana i Sundsvall)!

Inga kommentarer: