20090704

Hinner ING-EN-TING just nu!

Nu är det dags att ta ett djupt andetag och göra en sak i taget, långsamt, igen. För nu stockar det ihop sig.

Och bara för att man åker bort i några dagar, så stockar det ihop sig ännu mer.

Jag hade ju förmånen att få åka till Gotland och Almedalen för första gången i mitt liv. Det blir nog inte sista. Trots att Almedalen handlar så mycket om politik lyckades jag hitta några seminarier omkring mina områden information och media ändå. Och så fick jag ju följa med maken M och mingla lite här och var.

Under dessa fyra dagar hann jag även utforska södra änden av ön lite ytligt och snabbt - hälsade på Hoburgsgubben och min kära släkting K med familj som byggt "s k" stuga där (wow, säger jag bara!) samt några av den mängd slöjd- och gårdsbutiker som finns därnere - ligga på strand och bada ett par timmar samt äta en massa god mat och glass. Under tiden jobbade jag på min marknadsföring genom att blogga på mikrobloggarna, sticka på en sak som jag skall visa när den blir klar samt läsa pocketböcker för pocketblogg.se förstås. Håll utkik efter min nya recension som kommer i nästa vecka!

Idag är en mellandag för tvätt och mailsvarande, men jag skulle också hinna göra färdigt några saker inför bröllopet om en vecka. OM EN VECKA! Hjälp! Jag hinner VERKLIGEN ingenting! Får läsa tidningar och bloggar om ett par veckor igen...

2 kommentarer:

Mille sa...

Inte konstigt att "inget hinns med", när du stickar marknadsföring dagarna i ända. ;)

Eva Kihlström sa...

Nää, du vet... dagarna i ända... HA HA HA...!