20090717

Ja, jag HAR tackat ja!!!

Sökte och kom in på kursen "Fotografi-Visuell komunikation" 7,5 hp till hösten. Ja, den går på distans, helt webbaserat, så om jag får ett fast jobb eller det ramlar in en massa spännande uppdrag till evalution så hinner jag med den ändå.

Vad skall jag med den till, undrar kanske "vän av ordning". Jag säljer ju bilder och har faktiskt gått både fotokurser och visuell kommunikation förut, den senare t o m på högskolenivå. Ja, de förra utspelade sig way, way back in time när det inte fanns digitala systemkameror utan man enbart stod i mörkrum och slabbade med svartvita foton, så det är mest för att verkligen utnyttja min moderna systemkameras alla finesser bättre än jag gör. Kursen i digital bildhantering klarade jag ju av redan för två år sedan, så när väl bilden är tagen vet jag på ett ungefär. Men det kan inte vara fel att fördjupa sig mera i visuell kommunikation också, tycker jag. Eftersom jag känner till lärarna väl och vet vad de kan trixa fram så har jag högt ställda förväntningar på att även denna kurs skall kunna fånga upp eleverna där de befinner sig och gå vidare därifrån. Skulle det vara på annat sätt så får jag väl sitta av lektionerna och få papper på att jag kan det här.

I alla fall. I förra veckan fick jag ett personligt vykort från kursledarna som uppmanade mig att tacka ja till platsen jag kommit in på. Så då gjorde jag det. Men idag kom inte mindre än ett vykort till, den här gången från HLK i Jönköping, som tackade för att jag har sökt deras kurs och förmanar mig att inte glömma att tacka ja... Hallå! Nu räcker det, jag HAR tackat ja! Jag VILL gå kursen! Capice?

Inga kommentarer: