20100531

Kombinatör

Jag går och smakar på ordet lite då och då.

Ett ny-ord som betecknar något som jag alltid varit.

Vill helst ha ett fast jobb, inte så viktigt hur stor sysselsättningsgrad det är, men också något intressant att göra på frilans-basis, gärna ett par uppdrag i taget.

När jag jobbade som förskollärare var jag även cirkelledare och hade några timmar drama och småbarnsrytmik på Kulturskolan varje vecka. När jag studerade på MKV jobbade jag som stadsvandringsguide och turistvärdinna på Turistbyrån, och ryckte in på Kulturskolan som vikarie ibland. Sedan jag slutade på MKV har jag fortsatt att säsongsarbeta och vikariera medan jag har gjort jobb genom mitt eget företag, och det är bara det där fasta jobbet som egentligen har lyst med sin frånvaro.

Nu har jag det nästan som jag vill ha det. Om inte ett fast jobb, så i alla fall ett långt vikariat, ända fram till nyår, på deltid. Och jobbet är inom informationsbranschen även om vissa inte tycker att det är klockrent, mitt i prick. Jag har en väldig nytta av båda mina utbildningar, + alla fristående kurser jag har gått, som barnbibliotekarie, faktiskt. Och av alla mina andra erfarenheter som jag fått genom livet. Allt hör ihop på något sätt.

The circle of life.

Vad händer efter nyår, då? Det tänker jag inte så mycket på nu. I oktober tänker jag lägga upp den strategin.

Inga kommentarer: