20100508

Uppdrag föder uppdrag

på samma sätt som "handel föder handel" visar det sig.

Efter träget nätverkande och inte så få fina vinkar har jag lyckats få vad som kan kallas ett uppdrag värt namnet.

Bråttom är det förstås, det skulle ju varit klart för ett par månader sedan egentligen. Så nu sitter jag och sätter ihop material jag fick i onsdags för att kunna redovisa ett utkast på måndag morgon, och helst ha klart vilka delar jag inte kan få tag i på egen hand. Några loggor t ex.

Det blir inte mycket tid på nätet. Nu klev jag ut för att facebooka en fråga om en bild som jag vill använda, och leta reda på några flaggsymboler som jag behöver. Och då blev det äntligen lite bloggande också. Jag får massor av uppslag till blogginlägg hela tiden men hinner aldrig blogga ner dem.

Som t ex det här: har ni någonsin tänkt på hur den brittiska flaggan ser ut egentligen? Att de diagonala röda ränderna inte går ända in till krysset utan att det är en liten vit rand från korset mellan de röda fälten. När blev det det? När man ritade flaggor på mellanstadiet målade man ju alltid ihop det röda i mitten. Eller? Nu när man kan googla bilder känner jag mig överbevisad. Här har jag gått och gjort fel i fyrtio år...

Inga kommentarer: