20091116

Tänk att man skall behöva bli alldeles GAAALEN!

Och det gång på gång!

Fick just ett telefonsamtal från en person som undrade hur lång tid det skulle ta för en informatör eller motsvarande att göra ett underlag till en roll-up. Man skulle ha aktuell logga och färdig text tillgängligt, alltså bara smälla ihop ett InDesigndokument eller motsvarande och leverera till en tryckare.

Max ett par timmar, skulle jag säga. Kanske en eftermiddag om man höll på med något som måste avslutas först.

Den informatör som är anställd för att göra sådana här saker på den aktuella arbetsplatsen tillfrågades i somras. Idag meddelades det att det skulle ta en bit in på nästa år, för det var så mycket med andra arbetsuppgifter...

Man tager sig för pannan! Som informatör måste man ha lite marginal för att kunna slänga in akutbeställningar som dessa utan att allting annat rasar ihop. Vad gäller de andra arbetsuppgifterna hade det tydligen inte märkts någon vidare framåtrörelse med dem heller.

Nu behöver jag bli alldeles GAAALEN av två skäl. Dels för att det finns på tok för många sådana här s k "informatörer" som totalsänker hela yrkeskårens rykte. Fel man på fel plats helt enkelt. Sätt dem i ett arkiv och sortera papper. Och låt oss som har lite styrfart och driv komma intill!

Dels för att jag faktiskt också sökte just den informatörstjänsten...

1 kommentar:

Ehlin sa...

Hur får ökar man marknadsvärdet på sin blogg? Hur blir man en storbloggare?
Jo du blir medlem på viraltrafik/madamehollywood. Klicka på länken/kopiera, regga dig och se besöklistan stiga! Själv har jag fått 500 nya UNIKA besökare på 2 dagar! http://www.viraltrafik.se/?madamehollywood