20060918

Jaha.

Det var det, det. Valet är klart och det blev nog ungefär det resultat som de flesta trodde. Möjligen lite väl stort övertag för (m) på bekostnad av övriga allianspartier, men det kan väl bara kallas en Reinfelt-effekt. Och så missade nog (fp) någon procentandel på de sista veckornas "skandal".

Och Sverige har fått en ny statsminister. Det var riktigt fult av Göran Persson att inte kunna göra en liten gest när de möttes i sminket inför TV-soffan - jag menar inte att han skulle kramat om honom precis, men en liten nick eller en klapp på axeln hade inte kostat något. Och så detta att skylla på andra - att Persson "kom igång för sent" och berövades tid under de sista veckorna pga datorintrånget, bara NYS! Den ende sosse på riksnivå som fått synas och komma fram har ju varit Persson, en alltmer desperat Persson som avbrutit och provocerat sina meddebattörer som behållit lugnet och besvarat hans påhopp.

Tyvärr för Partiets del spillde moderaternas framgångar över även i kommunvalet. I Hjo tappades knappt 30 röster, vilket innebar ett helt mandat (3 i stället för tidigare 4) ... En klen tröst att (fp) tappade 3.

2 kommentarer:

isa sa...

Men än är det inte slut... Nu ska det räknas och förhandlas.
Tänkte bara upplysa dig om att din käre make för ett år sedan lovade undertecknad att han skulle odla fläta i nacken om det blir borgerlig majoritet i regionen.
Vad hoppas du på?
;)

EvaK sa...

mnjaaa...kanske kan jag kontra med att han lovar att låta bli om /NÄR jag får jobb...