20070524

De' e' mycke' nu...

...framför allt har jag en krypande känsla av att folk försöker utnyttja mig hela tiden.

Då menar jag inte att jag skall göra färdigt saker som jag har lovat för länge sedan och så. Nä, men det är sån't där som jag bara skall göra, "för att jag tycker det är kul" att "hålla på med data". Det gör jag ju, men nuförtiden är det faktiskt mitt jobb och någon gång vore det ännu roligare att få betalt för det man gör. Helst marknadsmässigt också.

Snälla beställ något av mig! Om så bara ett visitkort!

Det är i alla fall en sak som är lite kul. I dag ringde A på den lokala hälsokostaffären och bad att få köpa en omgång till av mina vetemasker! Tredje omgången hon beställer!! Hon hade också fått förslag på ytterligare en textvariant, så det får det väl bli till nästa produktion. Jag har snart slut på masklagret!
Ni som befinner er i närheten av Hjo i helgen och är intresserade av att "bli ve´" en sådan, som det heter, kan komma till min syster M's konstutställning på Hotell Bellevue på temat Porträtt och vardagsmotiv nu i pingsthelgen. Där kommer nämligen en del av mina produkter att finnas till "Konstrundan"-pris ; förutom vetemaskerna finns ett antal vykort och dubbla kort med kuvert, samt lite småplock som jag säljer ut till extra lågt utförsäljnings- och reapris. Öppet fredag 17-20 och lördag-söndag 11-17.


Själv kommer jag att stå på Turistbyrån mellan 10 och 15 både lördag och söndag. Så jag måste nog sätta mig lite emellan. Om det finns några stolar kvar, de har nämligen stajlat om hela bygget precis nu i veckan, så jag skall titta in i morgon eftermiddag och se om man känner igen något över huvud taget.


Och vecka 23 drar det igång...

1 kommentar:

Joakim sa...

Bra blogg! Fortsätt så.. Ha de gott //Joakim