20081029

Jajaja, om ni tjatar...

Jag lovade ju igår att jag KANSKE skulle lägga in en alldeles vanlig bild på mig idag, om klippningen blev bra. Och det blev den som vanligt hos lilla A. Hon var alldeles ensam utan arbetskamraterna på salongen idag, så vi hade en riktigt trevlig stund och pratade om ditt och datt och om några gemensamma planer som vi har framöver ... hemligt, hemligt! Vi skall på samma kalas, så mycket kan jag väl avslöja.

Bild, ja. Här är en helt oretuscherad bild tagen med mobilen i farten - inne på toaletten, faktiskt - suddig och dan, i något konstigt blåaktigt ljus som gör att min mörkröda skjorta drar åt magenta. Men frisyren strävar åtminstone åt det "pluppiga" hållet igen. Trots att det inte går i blått. Får väl göra en blå toning när jag blir vithårig, som de gör "over there". Och skaffa en orange halsduk.Och det här är den riktiga Plupp.

Att det är helt rätt att tänka "uppåt/utåt" har jag läst i husorganet GP. De har inskaffat en stilkonsult som man kan rådfråga i prekära lägen. Tyvärr finns inte den artikeln på nätet, men för några veckor sedan var det (i papperstidningen) en dam i min ålder som ville ha råd om frisyr. Tips: skapa känslan av att cykla i full fart, i frisyren. Ja, ni skall se mig när jag cyklar!

5 kommentarer:

Maria sa...

Verkligheten är bättre!
Du liknar Mormor på filmstjärnebilden!

Raz sa...

Hej Eva! Jag skulle bara tala om jag åt glass från Hjo häromdagen. Kanelglass från Österhagen. =) Den är sååå god!

http://raz.blogg.se/2008/october/rasmus.html

Vi ses på bloggy. /Raz

Eva Kihlström sa...

maria: Mormor??? Var någonstans???

raz: Supergod! Deras sommarservering ligger snett över gatan från där jag bor - vi har utsikt över den från balkongen. Tillverkningen har de på andra sidan torget, ca 150 m uppåt gatan. Tyvärr kan jag nog inte erbjuda mig att skicka dig en överraskningspresent därifrån...

Raz sa...

Vad tufft att det var så nära. Jag har sån tur att min närmaste livsmedelsbutik Matöppet har deras glass, mååånga sorter, så det lugnt! :-) NU ska jag kila i väg i regnet till bussen. Det är dags för konsert med In Flames snart.

IT-mamman sa...

Snyggt!
Jag brukar också jämföra mig med Plupp ibland när håret far iväg. :-)