20090119

Dagens besked

- mycket uttömmande - från ett stort statligt verk:

I dagarna kontaktas de sista kandidaterna till urvalsintervju. Vi har redan genomfrt mnga intervjuer och ngra har redan blivit kallade till urvalsseminarium. Fortfarande kan fler urvalintervjuer bli akuella s nnu finns chans fr er som nnu inte blivit kallade. Mvh - - -

Det är väl bättre att ha urvalsseminarium innan man kallar folk till intervju? Och varför skickar man ut ett meddelande om att det fortfarande finns en chans att komma med på intervju (de skickade ett besked före jul om att det kunde dröja några veckor efter jul innan alla var uttagna)? Och varför, varför ser man inte till att få med å, ä och ö till alla förekommande webläsare? Går det inte, så gör en pdf-fil! Eller anställ en informatör som kan!!!

Ytterligare en kontakt med en arbetsgivare har jag fått idag. En elektronikkedja i Skövde behöver en extra säljare. Jag skickade in mitt CV för en annan tjänst egentligen, men visst - jag åker in på ett möte på onsdag. Extrajobb är också ett jobb. Som det är nu har jag ju bara 80 min/vecka undervisning på Kulturskolan i några veckor till, så det ska nog funka. Jag tar självklart det jag får!

Så återstår att se om jag blir kallad till "urvalsintervju" senare...

2 kommentarer:

Mille sa...

Ord och inga visor. ;) Helt befogat. Hoppas du får chansen, de verkar behöva kompetensen.

Mille

Eva Kihlström sa...

...eller hur?