20090123

Svar på undersökning

Ännu en av mina bloggy-kontakter har skickat en liten demografisk undersökning som jag härmed deltar i. Vad gör man inte för att lära känna varandra bättre!

1. Är du man eller kvinna? Kvinna
2. Ålder? 48
3. Var bor du? Hjo, Västra Götaland (vid Vättern)
4. Familj? (gift, sambo, särbo, bor hos föräldrarna, antal barn etc) Gift, 3 vuxna barn (varav den yngste, 18, bor "hemma")
5. Vad har du för utbildning? Förskollärare 100 p + Media- och Kommunikationsvetenskap 120 p (samt några enstaka kurser, totalt 267,5 p...)
6. Sysselsättning? (yrke, arbetslös, studerande etc) Egen företagare och arbetssökande
7. Tror du Gud, eller något annat liknande? Ja
8. Vad är meningen med livet? "No man is an island"
9. Hund eller katt? Hund!
10. Hur använder du din fritid? Böcker, film, körsång, stavgång (matlagning och bakning är inte fritid...)
11. Hur länge har du läst mymlan? Av och till, mer regelbundet under de senaste veckorna
12. Hur hittade du till mymlan? Genom annan bloggare
13. Hur ofta läser du här? 2-3 ggr/vecka
14. Vad får dig att återvända hit? Välskriven blogg som intresserar mig
15. Har du träffat mig? Nej
16. Har du en egen blogg? (självklart vill jag i så fall ha adressen till den) Ja, den här och "hur hamnade jag här?" adress http://evalution-tot.blogspot.com
17. Hur många bloggar läser du? (tipsa gärna om dina favoriter)Följer nog 10-15 st, beror lite på hur mycket tid man har när man börjar "surfa". Några personer som jag känner personligen och andra som jag har hittat på nätet. Några länkar finns här till vänster.
18. Läser du via RSS eller brukar du komma direkt hit? Ser nya inlägg på bloggy
19. Mikrobloggar du? (i så fall var?) Bloggy, länk till facebook via Twitter
20. Något annat du vill berätta om dig själv eller dina nätvanor?Enligt några av mina kompisar IRL håller jag på och bloggar "jättemycket", medan jag tycker att det är ett bra sätt att hålla kontakt med både gamla och nya vänner. Man behöver inte berätta allt varje gång man träffar varje kompis, utan kan hänvisa till bloggen för "senaste nytt" och prata om andra saker när man träffas. Nätet är bra när det används på ett vettigt sätt! (Jag vet att jag har fler läsare än vad som syns av kommentarerna... funderar på att skaffa ett räkneverk på något sätt, men har inte kommit längre!))

2 kommentarer:

mymlan sa...

Tack! Men det blir enklare för mig att hitta dina svar (och enklare för dina läsare om de vill läsa ursprunget) om du gör en permalänk till inlägget.

Här är den: http://mymlanthereal.wordpress.com/2009/01/23/who-are-you/

Eva Kihlström sa...

Nu har jag gjort det!
Jag gjorde ingen permalänk först, eftersom jag tänkte guida mina läsare till din blogg i allmänhet. Men nu har jag bådadera, som sagt!