20090814

Totalt overkligt!!

Alldeles nyss ringde de från företaget 118700 SMS, WEBB & TELEFON AB och erbjöd mig tjänsten som jag var och fick information om i måndags kväll.

Tjänsten är på heltid och placerad i Jönköping, vilket innebär bussen kl 0610 från Hjo varje morgon och hemma igen 1825. Men vad gör det? ETT TILLSVIDAREJOBB! På ett stort företag som går bra i dessa tider, och som t o m utvidgar sin verksamhet.

Även om det inte är ett "informatörsjobb" utan mest mediasäljare, så kommer säkert mina kunskaper om media och kommunikation, projektledning samt givetvis mitt tidigare liv som pedagog att vara till nytta. Och om det här går bra, vem vet vad det kan bli för utveckling och avancemang inom företaget? Skriva sökordsoptimeringar, kanske...?

Och jag ska inte ringa hem till privatpersoner för att pracka på dem saker som de inte vill ha eller behöver. Företaget vänder sig till företag, vad som kallas B2B, med flera olika produkter för deras marknadsföring på nätet - något som verkligen är viktigt i dagsläget, och bara blir mer och mer viktigt för att hänga med.

Å vad skööönt att veta vad jag gör efter 25/8! Nu är jag LEDIG i en hel vecka och kan radera alla mina prenumerationer på jobbsökartjänster. Det innebär en otrolig lättnad, efter alla dessa jobb som jag sökt.

Mitt företag evalution - tankar och ting - kommer dock att finnas kvar, så att jag kan göra texter, trycksaker etc som bisyssla. Kan ju inte släppa det helt! Jag kommer också att genomföra kursen i fotografi och visuell kommunikation, 7,5 p på distans vid HLK Jönköping som planerat. Och fortsätta med PocketBlogg.se, förstås! Jag kommer att ha så mycket energi!

Just nu är jag mest skakig i benen. När jag har slutat skaka tänker jag beställa en ny mobiltelefon. (Den gamla är på väg ut...) Något måste man ju göra för att fira!

9 kommentarer:

Jonk sa...

Supergrattis! Du kommer säkert öka din aktivitet på Pocketblogg.se om du läser och skriver på bussen!

Neurotic Kitten sa...

Härligt! Synd att det är långa restider men det kan du ju utnyttja till att läsa!

Eva Kihlström sa...

Jajamensan - och skriva på min iPhone...:)

ann@karin sa...

Grattis Eva!
Du har verkligen förtjänat det efter allt ditt slit!

Béatrice Karjalainen sa...

Vilket underbart slut på denna vecka. Njut ordentligt den sista veckan av ledighet.

felicia sa...

åååh men shit! MASSA GRATTIS! har glömt min telefon hemma idag, så därför jag inte svarat på sms (gissar att du skickat :)) Kram och jag ringer så snart jag är hemma igen! :D

G... sa...

hipp, hipp o Välkommen in i försäljarvärlden. :-)

Eva Kihlström sa...

G....: Tack särskilt! Fast den här försäljningen har nog liiite mer med vår utbildning att göra än den som du sysslar med, hoppas jag i alla fall!
Bea: Ja, nu känns det verkligen LEDIGT! Tänk att gå en hel vecka utan att vara rädd att missa telefonsamtal!

Mille sa...

Oj, detta har jag helt missat. Stort grattis! Vad skönt det måste kännas. Det är du verkligen värd. Lycka till och glöm inte uppdatera oss om hur det går. =)