20150516

Jobb och träning. Del 77/100

Nu har vi kommit hem från stugan, lagom "leabrôtna" båda två. Det finns hur mycket som helst att göra däruppe.

M fixade bl a med elen (solpaneler) så att vi numera kan ha det lilla kylskåpet i köket i stället för i den nya sovstugan. Underlättar mycket! Eftersom det surrar ganska mycket när det är på, stängde vi av det nattetid förut, när vi skulle sova intill. Maten höll sig kall ändå i några timmar. I natt hade vi alltså på det hela natten, men det visade sig att det blev så kallt så vissa matvaror frös! Vi hade med "risifrutti" till frukost och M fick äta glassgröt... Det finns ju bara på/av-läge, så vi får väl fortsätta stänga av på natten.

Jag for runt och städade sovstugan och utedasset, rensade rabatter och planterade sommarblommor (vet inte om de överlever frosten men det återstår att se), vände komposten och började på en ny... Och så grillade vi förstås, det hör till.

Just när vi började bli klara med det vi hade satt upp som beting för dagen (M ordnade också med ny förvaring till en hög med virke som legat lite dumt, och så lite småfix däremellan), så började det regna. Det var mulet hela dagen men helt OK jobbväder fast vi var ute.

Fredagskvällen var strålande vacker, men så blev det också kallt på natten. Man får ställa in sig på det och ha mycket på sig, så går det.

Inga kommentarer: