20160322

Nyheter. Del 22/100

Det är tur att man inte alltid på kvällen vet vad som ska hända på morgonen.

Jag har haft fullt upp de senaste dagarna med att oroa mig för att barnbarnet skulle bli tillräckligt frisk före familjens flygsemester söderut. Det var på håret, men de kom iväg. Igår! Försenade av den franska strejken bland bagagepersonalen, men ändå hade det gått bra.

Och så händer denna terrorattack i Bryssel idag! Ur det blå, finns ingen chans att förutse eller skydda sig. En kollega på väg till New York på semester blev fast på en mindre flygplats hela dagen, de fick inte landa i Bryssel någon timme efter dådet. Att döma av hans FB-uppdateringar var det kaos i flera timmar när alla väntade på besked, men det senaste var att de tydligen hade en "plan B" nu i alla fall.

M påminde mig nyss om att vi faktiskt har passerat den flygplatsen första gången vi reste till Baracelona med hela familjen. Det var verkligen en gigantisk flygplats, och eftersom det var 15 år sedan så har de säkert byggt till den ytterligare. Hu, bara tanken på att det skulle ha hänt något sådant här då... Det kommer nära.

Nyheterna har haft fullt upp att uppdatera idag. Än är nog inte det sista beskedet sagt.

Inga kommentarer: