20090303

Jag blir så stolt

när jag uppdaterar en hemsida och kan ta mig in i koden för att länka till något annat ställe på nätet, och får det att se ut så som jag tänkte.

Och när jag tycker att det är ganska lätt.

Kanske är jag en "hacker" i alla fall. I smyg.

5 kommentarer:

Anita sa...

ja, Eva med mig det händer oxå ibland, jag tycker om upptäcka nya saker som kan lära sig och verkligen, ja e var jätte lätt, typ, svenska språket :-), jag själ kommer från Lettland.../Kram

Anonym sa...

Hej Eva,

Det är kanske lite udda att fråga här. Men jag chansar. Jag har just skrivit ut två av dina uppstatser. Jag är intresserad av att utveckla mina egenskaper i retorik och actio. Jag skulle vilja gå en kurs, och jag tänkte kolla med dig om du kan ge råd om bra kurser? Håller du i kurser?

Eva Kihlström sa...

Hej "anonym"!

I mitt företag jobbar jag med många olika delar av kommunikation och skulle också ha en del att lära ut när det gäller retorik. Tyvärr tror jag dock att du har tagit fel på mig och min namne som jobbar mera med retorik, har skrivit böcker i ämnet och regelbundet håller utbildningar om detta. Se http://www.karismakoden.se/omforfattaren.html
Det är inte första gången jag blir förväxlad med henne - lite tokigt att vara i närliggande branscher och ha samma namn... Mina uppsatser finns under HLK Jönköping, där jag har min utbildning.
Lycka till och hör av dig om du är intresserad av mina produkter! www.evalution.se

A-M sa...

Hej!
Vad intressant att läsa om någon annan som söker jobb och har funderingar kring arbetsgivares svar på ansökningar. Jag halkade in här på din blogg och läst lite, du verkar så aktiv i ditt jobbsök men ändå så är det svårt att få positivt besked. Önskar att jag också hade den energin kvar att gå på arbetsgivarna för att få snabba besked eller kontakt iaf.

Eva Kihlström sa...

Hej A-M!
Jaa, du... sanningen är nog den att jag egentligen inte har "den energin" kvar, men jag använder den ändå. Vad har jag för alternativ? Även om jag inte känner mig det minsta motiverad, så tvingar jag mig att söka och söka igen och formulera positiva brev om mig själv. Det ingår ju i mitt yrke att kunna skriva även om man inte känner sig inspirerad...:)
Roligt att du tycker min blogg är intressant att läsa. Jag hoppas du hittar något uppmuntrande i den. Jag funderar på att samla alla mina erfarenheter i en handbok för både jobbsökare och rekryterare. Men jag orkar inte ta tag i det projektet förrän jag vet att jag har ett fast jobb eller större uppdrag inom räckhåll... Håll utkik! Rätt som det är kommer den!