20140323

Dag 22 - I elfte timmen!

Jag börjar skriva detta inlägg kl 23.59, så det måste räknas inom det här dygnet! Eftersom Blogg 100 är frivilligt och man kan göra nästan lite hur somhelst med sina humdra dagar eller hundra inlägg eller båda, så bestämmer jag det.

I eftermiddag/kväll har vi varit hos några av våra goda vänner som bor i Huskvarna, drygt en timmes väg härifrån. Inte så långt bort, men det blir alltför sällan ändå. M och jag träffades när vi gick på förskollärarutbildningen för drygt 25 år sedan och sedan har vi träffats som familjer. Det blir högst oregelbundet någon gång om året och så julkort och lite sådär. 

De hör till de där vännerna som man träffar sällan men ändå bara kan fortsätta prata med. Några minuters uppdateringar om hur det är med barnen och så, sedan är det igång. Vid det här laget har vi varit med "for better and for worse" och vi får se hur det går med det ena och det andra.

Jag är så glad över att ha några sådana vänner. Och tänker varje gång att det här måste vi göra oftare! Kanske kan det bli oftare - någon gång i framtiden...!

Inga kommentarer: